SP Üsküdar, isim isim partiye davet ediyor

SP Üsküdar, isim isim partiye davet ediyor
Yayınlama: 17.02.2017
1
A+
A-

Saadet Partisi Üsküdar Gençlik Kolları, Üsküdarlı gençlerin isimlerine özel olarak gönderdikleri mektuplarla partilerine davet ediyor.

Güçlü kadrosuyla etkili çalışmalara imza atan Saadet Partisi Üsküdar Gençlik Kolları, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Teşkilatın şimdiki çalışması da oldukça dikkat çekici. Üsküdarlı gençleri Saadet Partisi’ne davet etmek amacıyla gerçekleştirilen çalışmada, öncelikle Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çağlayan Gürsu tarafından bir mektup metni hazırlandı. Ardından da el yazısı ile kaleme alınan metin çoğaltıldı. Daha sonra ise Başkan Gürsu’nun adıyla isim isim belirledikleri gençlere ulaştırılmaya başlandı. Mektupta dikkat çekici ifadeler yer alıyor ve mektup “Ömür boyu sürecek kardeşliğimiz için gel ve bize katıl” ifadesi ile son buluyor.

Gürsu: Amacımız İnsanlığın Saadeti

Çalışmalarına dair açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çağlayan Gürsu, teşkilat olarak milletimizin ve tüm insanlığın hayrına olacak işlerin içerisinde olmak istediklerini ifade ederek, “Amacımız insanlığın özlemiş olduğu saadet ortamını hazırlamak. Biz, kalıpları aşan, ufkunu geniş tutan ve ideallerimizin peşinden koşan gençleriz. İstiyoruz ki henüz bizimle tanışma fırsatı bulamamış diğer kardeşlerimiz de, bir an önce bu kutlu amaç için yanımızda olsunlar. Bu sebeple böylesi bir çalışmayı gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.