Piknik adı altında toplantı yapıyorlardı

Piknik adı altında toplantı yapıyorlardı
Yayınlama: 05.04.2017
2
A+
A-

Ümraniye’de piknik adı altında toplantı yaptıkları sırada gözaltına alınan ve Fetullahçı Terör Örgütü üyesi olduğu iddia edilen 7 şüpheli gözaltına alındı.

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Fetullahçı Terör Örgütü üyelerininÜmraniye’deki Hacegan ormanlarında piknik adı altında örgütsel toplantı yapacağı bilgisi üzerine harekete geçti.

BANK ASYA’YA YÜKLÜ MİKTARDA PARA YATIRDIKLARI ORTAYA ÇIKTI

Yapılan takiplerin ardından 27 Marttarihinde akşam 21.00 sıralarında ormanlık alanda toplantı halinde olan 7 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne getirilerek incelemeye alındı. Yapılan incelemelerde, şüphelilerin Fetullahçı Terör Örgütü’ne ait eğitim kurumlarında yöneticilik yaptıkları belirlendi. Şüphelilerin banka hesaplarına yönelik yapılan incelemelerde ise kapatılan Bank Asya’ya yüklü miktarda para yatırdıkları ortaya çıktı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖTÜRÜLDÜ

Sosyal medya hesapların da ise FETÖ/PYD örgüt lideri Fetullah Gülen’le ilgili çok sayıda paylaşımları bulunan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Hakim karşısına çıkan Ü.A., Y.D.K., M.Ç., O.T., M.B., M.T., ve M.B. isimli 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.