Turan ve Güneş ailesinin mutlu günü

Turan ve Güneş ailesinin mutlu günü
Yayınlama: 02.10.2017
Düzenleme: 09.11.2017 14:39
1
A+
A-

İstanbul milletvekili Hasan Turan oğlunu evlendirdi, Devlet Protokolü nikah törenine renk kattı. Çiftlerin nikahını İstanbul Büyükşehir belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıyarken, Nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Bilim ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, İstanbul Milletvekili Aziz Babuşcu yaptılar.

İstanbul Milletvekili Hasan Turan, oğlunu Giresun, Pirazizli Güneş ailesinden Hikmet Güneş’in kızı Gülşah Güneş ile evlendirdi. Gençlerin nikâhını çiçeği burnunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıydı. Bu, Uysal’ın göreve yeni seçildiği Büyükşehir belediye Başkanı sıfatı ile ilk kıydığı nikah oldu. Nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Bilim ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, İstanbul Milletvekili Aziz Babuşcu yaptılar. Nikah akdine şahitlik yapanlar şahitlik ettiklerini beyan ederken yeni evlenen ve dünya evine giren çiftlere iki cihan saadeti dilediler.

Nikah törenine Devlet Protokolünün yanında, siyasi erkan, pek sayıda milletvekili, Belediye Başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, kalabalık bir davetli topluluğu katılarak genç çiftlerin mutluluklarına mutluluk kattılar. Törene katılanlar arasında nikâhı kıyan devlet protokolünün yanında, Ak Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Sabri Öztürk’de katılarak Güneş ve Turan ailelilerine mutluluklar dilediler.