Mesleki Eğitim İşbirliği protokolü imzalandı

Mesleki Eğitim İşbirliği protokolü imzalandı
Yayınlama: 17.04.2018
Düzenleme: 17.04.2018 12:24
0
A+
A-

Gedik Üniversitesi ile Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında Mesleki Eğitim İşbirliği protokolü imzalandı.

Mesleki işbirliği protokolü, Rektör Prof. Dr. Zafer Utlu ve Okul Müdürü Lütfü Cevahir tarafından imzalandı. İmza törenine Rektör Yardımcısı ve Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Adnan Şişman, Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcıları, Makina, Mekatronik ve Kaynak programı başkanları ve öğretim görevlileri katıldı. Okuldan törene Müdür Başyardımcısı Ülkü Çalık, Teknik Müdür Yardımcısı Şenol Sert ve Elektrik-Elektronik, Endüstriyel Otomasyon, Metal ve Motorlu Araçlar Teknolojileri Alan Şefleri katıldı.

Protokol kapsamında öncelikli hedefler,

Yerli ve milli üretimin Mesleki Eğitim yoluyla desteklenmesi, Ortak proje başvuruları yapılması ( Tübitak, Erasmus, Kalkınma Ajansı..vb ),  Üniversite ve Okul imkanlarının ortak kullanımı, Bilim ve Teknoloji Alanlarında yapılan yarışmalara ortak katılım. Ortak sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerin düzenlenmesi. Mesleki yönlendirme ve Mesleki eğitimin yaygınlaştırılması icin ortak çalışmalar olarak belirlendi.

İmza töreni sonrası okul alanları misafirler tarafından ziyaret edildi ve yapılan çalışmalar yerinde gözlemlendi.