Rektör Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak’a “Best Quality Leadership Award 2018” ödülü

Rektör Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak’a “Best Quality Leadership Award 2018” ödülü
Yayınlama: 07.12.2018
Düzenleme: 07.12.2018 23:24
0
A+
A-

Ülkemizi en iyi şekilde temsil eden İstanbul Kent Üniversitesi Rektörü, Academic Hospital Yönetim Kurulu Başkanı, Kadın Hastalıkları, Doğum ve Perinatoloji Uzmanı  Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak, Amerika’da “Best Quality Leadership Award 2018” ödülüne layık görüldü.

Tel: 0216 310 98 48Alanında birçok ilke imza atan Prof. Kavak 10 Aralık 2018 tarihinde Las Vegas Amerika’da Ceasars Palace Hotel’de gerçekleşecek ödül töreninde ödülünü alacak.

İsmi çok sayıda “ilk”le birlikte anılan Kavak; genç denilecek bir yaşta, 38 yaşında profesör ve anabilim dalı başkanı oldu. Uluslararası Perinatoloji Akademisi üyesi olan Kavak, bir dönem Dünya Perinatoloji (Gebelik Bilimi) Derneği Yönetim Kurulu görevini de icra etmişti. Albert Einstein tarafından kurulan Dünya Bilim ve Sanat Akademisi’nin mütevelli heyetinde de yer alan Prof. Kavak, Hindistan’da yapılan Dünya Kadın Liderlik Kongresi’nde Süper Başarılı Kadın Ödülü’nü almıştı.

 Prof. Kavak’a, 2017 yılında, Oxford kökenli bir kuruluş olan Europe Business Assembly (EBA) tarafından “En İyi Hastane Yöneticisi” ödülü verilirken Academic Hospital’a da  ”En İyi Hastane” ödülü verilmişti.

Ödül; 10 Aralık 2018 tarihinde Las Vegas, Amerika’da Ceasars Palace Hotel’de düzenlenecek ESQR (European Society for Quality Research)’de gerçekleştirilecek törenle Academic Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak’a takdim edilecek.