Üsküdar’da Cumhuriyet coşkusu yaşandı

Üsküdar’da Cumhuriyet coşkusu yaşandı
Yayınlama: 29.10.2021
Düzenleme: 29.10.2021 21:36
0
A+
A-

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98’nci yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Üsküdar’da da coşkuyla kutlandı. Üsküdar Belediyesi, 28 Ekim Perşembe akşamı Rafet El Roman ve İlyas Yalçıntaş’ı bir araya getirdiği Cumhuriyet Bayramı Konseri ile İstanbullulara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla Harem Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte, girişte HES kodu kontrolü yapıldı ve güvenlik önlemleri alındı.

DJ müziği ile başlayan konser şöleni, 90’ların unutulmaz sanatçıları arasına adını yazdıran Rafet El Roman ve gençlerin hayran olduğu sevilen sanatçı İlyas Yalçıntaş’ın sahne performansıyla devam etti. Ardından Üsküdar Belediyesi’nin 29 Ekim için hazırladığı özel film, Harem Meydanı’nda kurulan dev ekrandan yansıtıldı. Usta oyuncu Kadir Çöpdemir, kendine özel üslubuyla 29 Ekim’in ruhunu film eşliğinde izleyenlere aktardı.

Coşkulu kalabalığın hep bir ağızdan şarkılara eşlik ettiği konserin finalinde sahneye gelen Başkan Hilmi Türkmen sanatçılara teşekkürlerini ileterek Üsküdar ile özdeşleşen Katip ve Katibe bebeklerinden hediye etti.