HÜDA PAR Üsküdar İlçe Başkanlığından Gazze için dua

HÜDA PAR Üsküdar İlçe Başkanlığı, Üsküdar’da bulunan Mihrimah Sultan Camii’nde kılınan ikindi namazının akabinde 3. Ahmet Çeşmesi önünde Gazze için dua programı düzenledi.

HÜDA PAR Üsküdar İlçe Başkanlığından Gazze için dua
Yayınlama: 26.02.2024
16
A+
A-

HÜDA PAR, siyonist işgal rejimin 2 aya yaklaşan bombardımanı altında harabeye dönen Gazze’ye ve Filistin’de yaşananlara dikkat çekmek için farklı etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Gazzeli Mazlumların arşı titreten çığlıklarına ses olmak ve orada yaşatılan siyonist vahşeti dünyaya duyurmak için 7 Ekim’den bu yana meydanlardan ayrılmayan HÜDA PAR, tüm teşkilatlarıyla Gazze’yi gündemde tutmaya devam ediyor.

Bu kapsamda İstanbul’un Üsküdar ilçesinde HÜDA PAR Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından bir dua programı düzenlendi.

Programda, İlçe Başkanı Op. Dr. Ömer Faruk Aydoğan bir konuşma gerçekleştirdi.

İşgal rejiminin 7 Ekim’den itibaren Gazze de sistematik bir soykırım yaptığını belirten Aydoğan, “Geçici ateşkesin ardından işgalci çete tekrardan havadan, karadan ve denizden Gazze’de sivilleri ve hastaneleri aralıksız bir şekilde bombalamaktadır ama ne yazık ki Müslümanlar olarak Gazze’deki katliama alıştık ve tepkilerimiz azaldı. Gazze’de çocukların, kadınların ve yaşlıların öldürülmesine sessiz kalmayacağız, susmayacağız.” ifadelerini kullandı.

Hazreti Peygamber Efendimiz’in “Zulmün karşısında susan dilsiz şeytandır” hadisini hatırlatan Aydoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yapılan katliama karşı olduğumuzu tüm dünyaya haykıracağız. İşgalci çete son 24 saatte 700’ü aşkın insanı şehit etmiştir. Bizler susarsak işgalci çete katliamlarını çok daha rahat yapacaktır. Gazze için bir gün değil her gün boykot yapmayı, boykotta devamlılığın önemini vurguluyoruz. Gazze için, Mescid-i Aksa için yapabileceğimiz bir güç daha var; dua. Devamlı Gazzeli çocuklara dua edelim. Dualarımızda Gazze’ye yer vermeyi unutmayalım. Tarafımız, duamız, Filistinli ve Gazzeli masum çocuklar iledir.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.