Oğuz Çepni Boyu Dernekler Federasyonu toplantısı yapıldı

Oğuz Çepni Boyu Dernekler Federasyonu toplantısı yapıldı
Yayınlama: 15.03.2024
94
A+
A-

Oğuz Çepni Boyu Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantımızı Ordu Gürgentepe Federasyonu’nun ev sahipliğinde Maltepe Büyükbakkalköy green paradise yeşil cennet tesirlerinde yapıldı.

Toplantıya, gazeteci Vedat Yenerer, (Milliyetçi Aydınlar Ocağı başkanı), Halit Kanak (Türk Dünyası Araştırma ve Dayanışma Derneği Başkanı), Abdurrahim Can (Doğu Türkistan Sürgündeki Başbakanı) katıldı.

Oğuz Çepni Boyu Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Harun Özdemir, yatığı açıklamada, “İstanbul ve Çevre illerden toplantımıza gelip katılan yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ederiz. Önümüzdeki aylarda gerçekleştireceğimiz faaliyetleri ve güncel gündemlerimiz hakkında önemli kararlara imza attık. Oğuz boyları Yörük Türkmenler ve Türk Dünyası için hayırlara vesile olmasını dileriz” dedi.

Toplantıda ayrıca, Van Akdanar Adasında tecavüz yerine ölümü seçen, Ermeni zulmüne direnen kadınlar adına “İffet Anıtı” etkinliğimiz nedeniyle Genel başkan Harun Özdemir, Federasyon Danışma ve Onur kurulu Üyesi Av. Emine Aygören Hacıhamdioğlu ve Gazeteci-Yazar Vedat Yenerer’e teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.