Ak Parti Üsküdar’da ilk SKM toplantısı yapıldı

Ak Parti Üsküdar’da ilk SKM toplantısı yapıldı
Yayınlama: 07.02.2017
Düzenleme: 16.02.2017 16:42
1
A+
A-

Referandum sürecinin başlamısyla, Ak Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı’nda da çalışmalar hız kazandı. Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İlçe Başkanı Halit Hızır, Gençlik Kolları Başkanı Yunus Köse, Kadın Kolları Başkanı Neslihan Aydın, SKM üyeleri katıldı.

HİLMİ TÜRKMEN: RECEP TAYYİP ERDOĞAN GİBİ DÜNYA LİDERİYLE ÇALIŞMAKTAN BÜYÜK GURUR DUYUYORUZ

Ak Parti Üsküdar SKM’nin ilk toplantısına katısına katılan Belediye Başkan Hilmi Türkmen, burada yaptığı konuşmada, “Ülkemiz ve coğrafımız için bu referandum süreci çok önemlidir” dedi. Türkmen, “Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya liderinin yol arkadaşı olmanın, onun gibi güçlü, karizmatik bir liderle çalışmanın işlerimizi çok kolaylaştırıyor. Milletimizin, partimize ve Cumhurbaşkanımıza olan güveninin 15 yılda da artarak devam etmektedir. Bu süreçte bizlere kalan en önemli görev, sahada çalışmak, gönüllere girmek ve bu sistemi en iyi şekilde anlatmaktır. Hükümetimizin ve belediyemizin hizmetlerinin teşkilatlarımıza iyi yansıtılması gerekiyor. Bizlerin, bugüne kadar ülkemize ve milletimize yaptığımız hizmetlerimizin gelecekte yapacak olduklarımızın teminatıdır” diye konuştu.

HALİT HIZIR: ÜSKÜDAR, REFERANDUMDAN ZAFERLE ÇIKACAKTIR

Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır da, SKM toplantısının Üsküdar’a ve ülkeye hayırlı olmasını ifade ederek, şunları söyledi, “Üsküdar teşkilatlarımızın tüm kademeleriyle yek vücut bir ailedir. Çok önemli çalışmalara ve başarılara 2 yıl gibi kısa bir sürede Üsküdar teşkilatlarımız imza atmıştır. Tüm gücümüzle yeniden yola çıkıyor ve başlıyoruz. Milletimizin kahir ekseriyetinin Ak Parti’yle kalbinin attığını biliyor ve görüyoruz. 2002 yılından beri hizmetlerimizin ulaşmadığı hiçbir kimse ve yer kalmamıştır. Lakin, yapacak daha çok işimiz var. 15 Temmuz’da destan yazan bu asil millet, bizlerden çok daha fazla hizmet bekliyor ve bunu da hak ediyor. Bu durumda bizim yapmamız gereken durmadan, yorulmadan ülkemizin geleceğinin tesisine adeta bir sıçrama tahtası olacak olan Cumhurbaşkanlığı sistemi referandumunda çok çalışmaktır. Biz bunu Üsküdar olarak başaracak dirayete, güce ve ferasete sahibiz. Allah’ın izniyle kesinlikle başaracağız.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.