Üsküdar’da lise öğrencileri şirket sahibi oldular

Üsküdar’da lise öğrencileri şirket sahibi oldular
Yayınlama: 23.04.2017
Düzenleme: 23.04.2017 18:10
1
A+
A-

Üsküdar Hüseyin Avni Sözen Lisesi Girişimcilik Kulübü öğrencileri, kurdukları Genç Başarı şirketiyle iş hayatına küçük yaşta adım attı.

Çocuklara el yıkama alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan ve lise öğrencileri tarafından kurulan şirket içinde farklı renkte ve farklı şekilde oyuncak içeren sabunlar üretti. Sabuncak adlı bu eğlenceli tasarımdaki sabunların üretiminde şirket; finans, insan kaynakları, pazarlama, halkla ilişkiler ve üretim departmanlarıyla planlı ve iş birliği içinde büyük şirketleri aratmayacak disiplinle çalıştı. Projelerinin oluşum, üretim ve pazarlama aşamalarının her biriyle özel olarak ilgilenen Genç Başarı şirketinin 22 kişilik kadrosunun her biri asla profesyonellikten ödün vermeden şirket için ellerinden geleni yapıyorlar.

hüseyin avni sözen

Lise öğrencileri, ürettikleri sabunların gelirlerini yetim çocuklara bağışlıyor.

Elde edilen gelirle yetim çocuklara

Projeleri sırasında olduğu gibi, sonrasında da çocuklara katkı sağlamak amacıyla şirket üyeleri Çocuk Esirgeme Kurumlarıyla eş zamanlı iletişim halinde olup, elde edilen geliri yetim çocuklara bağışlamayı planlıyor. Ürünleriyle şimdiye kadar 500’den fazla çocuğun yüzünü güldüren şirket, amaçlarının daha fazla çocuğa ulaşıp, onlarla ürünlerini paylaşmak olduğunu belirtildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.