Hizmetin yeni adresi birinci yılını kutluyor

Hizmetin yeni adresi birinci yılını kutluyor
Yayınlama: 12.07.2017
0
A+
A-

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, belediye hizmet binası açılışının birinci yılında bir mesaj yayınladı.

Türkmen, mesajında şunları kaydedetti:

“Siz kıymetli Üsküdar halkına sunduğumuz hizmetin kalitesini ve verimliliğini benzersiz bir ölçüde artıran yeni hizmet binamıza tam bir yıl önce, bugün taşındık. Yoğun bir tempoda çalışarak, ilk yılımızı göz açıp kapayıncaya kadar geride bıraktık!

Yeni binamıza taşınmamızın ardından personelimiz arasında hızla büyüyen sinerji, çok daha etkin, çok daha verimli bir çalışma yılını geride bırakmamızı sağladı. Gerek sosyal ve kültürel belediyecilik gerekse alt yapı üst yapı belediyeciliği konusunda Türkiye’nin parmakla gösterilen belediyeleri arasındaki yerimizi korumakla kalmadık; gerçekleştirdiğimiz çığır açan projelerle defalarca kez ülke genelinde gündem oluşturduk. Bütün bunları bir ekip ruhuyla, bir yol arkadaşlığı ahengi ile birlikte gerçekleştirdik. Allah’tan temennim odur ki; bu güzel şehrimize, Üsküdarımıza, Üsküdarlı hemşerilerimize çalışkan, gayretli, fedakar arkadaşlarımla daha nice yıllar güzel hizmetler yapalım.

Geride bıraktığımız bir yıl boyunca, hem Üsküdarımız hem de ülkemiz nezdinde pek çok mühim gelişmeye şahit olduk. Çavuşdere yerleşkemize taşınmanın mutluluğunu yaşayamadan, ülkemiz ve yüce milletimiz hain FETÖ terör örgütünün alçak darbe teşebbüsüne maruz kaldı. 15 Temmuz sürecini Kısıklı’dan, Üsküdar’ın dört bir yanına yayılan demokrasi nöbetlerinde yeni bir “Diriliş” ile geçirdikten sonra, sıra “Yükseliş” aşamasına geldi. 16 Nisan 2017’de Türkiye demokrasisi açısından yeni bir aşamaya merhaba dedik. Aziz Milletimiz, tüm engellemelere, karalamalara, iç ve dış tehdit ve tahriklere aldırış etmedi. Partili Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine EVET dedi ve bir tarihi sınavı daha başarıyla sonuçlandırdı.

Her fırsatta büyük bir onurla söylediğimiz gibi “iyi ki Üsküdar var”!

Yeni binamızdaki ilk yılımızı bir kez daha coşkuyla kutluyor, birlikte nice başarılı sağlıklı, mutlu yıllar diliyorum.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.