Üsküdar’daki din görevlileri, 700 yardım kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı

Üsküdar’daki din görevlileri, 700 yardım kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı
Yayınlama: 12.04.2020
Düzenleme: 12.04.2020 19:44
0
A+
A-

Kovid-19 önlemleri kapsamında, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanların sokağa çıkmalarının sınırlandırılması üzerine oluşturulan “Vefa Sosyal Destek” grupları kapsamında, Üsküdar Müftlüğü’ne bağlı din görevlileri 700 yardım kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Üsküdar Vefa Sosyal Destek Merkezi koordinasyonunda, İlçe Müftülüğü’ne yapılan yardımlarla oluşturulan 700 yardım kolisi, din görevlerinin kendi imkanlarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim edildi.

Üsküdar İlçe Müftüsü Ali Çakmak

Konuyla ilgili Üsküdar Gazetesi‘ne bir açıklama yapan Üsküdar Müftüsü Ali Çakmak, “İnşallah, önümüzdeki günlerde halkımızın teveccühü doğrultusunda gelen yardımları Kaymakamlığımızla ortaklaşa ihtiyaç sahiplerine  ulaştıracağız. Bu minvalde, yardımlarını esirgemeyen halkımıza teşekkür ederim. Zor bir süreçten geçiyoruz. Sabrın, merhametin diğergamlığın en fazla gözönünde olması gereken zaman dilimindeyiz. İnandığımız değerlerin hayata yansıyacağı, ‘ben’ duygusunun tamamen bir tarafa bırakılıp ‘biz’ duygusunun ön planda olması gereken zaman dilimindeyiz. Öyleyse, hep beraber bu zorlu süreci atlatma noktasında göremizi bu sorumluluğun altına koyalım. Zorlukları beraber aşalım. Ülke olarak ‘bir’ olduğumuzda, hangi güç işlerin üzerinden geldiğimizi biliyoruz. Devletimizin aldığı kararları yerine getirme noktasında azami gayret gösterelim. Allah, yaptığımız ve yapacağımız yardımları makbul eylesin” dedi.